Lee ALE

Lee on yhdysvaltalainen vaatemerkki, joka tunnetaan parhaiten farkuista. Se on perustettu vuonna 1889 nimellä H.D. Lee Mercantile Company. Yrityksen perusti Henry David Lee, joka työskenteli tuolloin työvaatteiden valmistajana.

Lee oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka alkoi käyttää denimiä farkkujen valmistukseen. Denim on vahva puuvillakangas, joka on kestävä ja käytännöllinen. Lee kehitti myös useita innovatiivisia ominaisuuksia farkkuihinsa, kuten lukon vetoketjun, joka helpotti niiden pukemista ja riisumista.

Lee on läpi historiansa ollut mukana useissa muodin trendeissä. Yrityksen farkut ovat olleet suosittuja niin työvaatteina kuin nuortenkin keskuudessa. Nykyään Lee on yksi maailman johtavista farkkumerkeistä.

Lee on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Yrityksen farkut ovat suosittuja niin klassisesta kuin modernista tyylistä pitävien keskuudessa.

Alevahti.fi etsii parhaat tarjokset Leen vaatteista netistä. Katso Lee ALE ja säästä tämän perinteisen merkin tuotteista tuntuvasti!

Tuotteet

79,95€ − 60%
199,95€
Nelly
  • S
65,95€
NLY Man
  • S
  • L
  • XL