Kokkiman

Kokkiman.com on kotimainen verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike.

Tuotteemme ovat suunnattuja kaikille Suomen kotikokeille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kokkiman.com –verkkokaupasta kävijä saa mukaansa paljon muutakin kuin vain ostamansa keittiövälineen. Sivuillamme on paljon reseptiikkaa ja tuotetietoa ruoanlaiton ja juhlien järjestämisen tueksi.

Kokkiman.com verkkokaupan valikoima on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen. Hyvinvarusteltuja osastojamme on mm. keittiöveitset, paistinpannut, padat ja kattilat, uunivuoat, suola- ja pippurimyllyt, pienkoneet, grillit ja tarvikkeet, esiliinat ja keittiötekstiilit, leikkuulaudat, leivontatarvikkeet, viinitarvikkeet, baaritarvikkeet, lautaset ja kulhot, aterimet ja ottimet, viinilasit, karahvit ja kaatimet, kannut ja termokset, kokkiveitset sekä kahvikupit ja mukit.

Edustamiamme maailman keittiömestareiden suosimia merkkejä ovat mm. Arabia, ASA Selection, Bialetti, Brabantia, Brix Design, Chef’s Choice, Cole & Mason, Cuisipro, Emile Henry, Eva Solo, Fiskars, Gense, Global, Hackman, Iittala, Imperia, Joseph Joseph, Krups, Küchenprofi, Le Creuset, Lékué, Leopold Vienna, Lion Sabatier, MAC, Marcato, Microplane, OBH Nordica, Paderno, Riedel, Rosenthal, Rösle, Spiegelau, Staub, Stelton, Swiss Diamond, Tefal, Trudeau, Victorinox ja Wüsthof.

Tarjoamme myös matkailu-, majoitus- ja ravitsemistoimialojen (Hospitality, HoReCa) toimijoille kattavia hankintapalveluita. Palvelemme näin ravintoloita, catering-toimijoita, hotelleja ja AirB2B-majoittajia erilaisissa keittiötarvike- ja sisustustarpeissa.

Kaikki ruuanlaittoa helpottavat keittiövälineet saat meiltä. Olemme samalla palveleva keittiötarvikeliike Helsingissä, koska mikäli tarvitset tuotteet nopeasti voit noutaa tuotteesi noutopisteestämme. Herkullisia keittiöhetkiä sinulle!

kokkiman.com →

Ei tarjouksia.

Alennuskoodit

Ei alennuskoodeja voimassa.

Kokemuksia

Ei kokemuksia kaupasta Kokkiman. Oletko sinä tehnyt ostoksia kaupasta Kokkiman? Kirjoita kokemuksesi ja auta muita vierailijoita!