Spartoo

Vuonna 2006 perustettu Spartoo tarjoaa laajan valikoiman kenkiä,  laukkuja ja vaatteita niin miehille, naisille kuin lapsille.

Spartoon ovat perustaneet vuonna 2006 kolme ranskalaista kaverusta. Yritys toimii ainoastaan netissä. Liiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti ja Spartoo-kenkäkaupan sivusto löytyy jo yli 20 maasta. Varasto sijaitsee Ranskassa.

Toimitus ja palautus ovat ilmaisia, joten ostaminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Spartoo panostaa laadukkaisiin merkkeihin, kuten esim. Hunter, UGG, New Balance, Converse, Vans, Minna Parikka, Caterpillar, Timberland.

Saat ilmaisen toimituksen yli 60000 tunnetun merkin kengälle, saappaalle, ballerinalle ja laukulle. Muun muassa Minna Parikka, Dr Martens, Birkenstock, adidas Originals, Nike, Converse, Skechers, Vans…

Muista tarkistaa Spartoon alennukset ennen tilausta, sieltä voit tehdä löytöjä tuntuvin alennuksin.

Muista myös tilata Spartoon uutiskirje, niin saat tilauksestasi 5€ alennuksen. Uutiskirjeen tilaamalla pysyt myös ajan tasalla parhaista alennuksista ja uusista tuotteista.

www.spartoo.fi

Spartoo alekoodit

15% alennusta yli 150€ ostoksesta

Nyt saat Spartoolta 15 % alennusta yli 150 euron ostoksesta. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita tai Spartoon partneri-tuotteita. Käytä alekoodia FIAUG15

Tarjous voimassa 31.8.2019 Tarjous on päättynyt!

Katso tarjous

Ale jopa 60%

Spartoon ALEssa tuotteita jopa -60%. Toimi heti, sillä ale on voimassa ainoastaan 20.8. asti!

Tarjous voimassa 20.8.2019 Tarjous on päättynyt!

Katso tarjous

Spartoo kokemuksia

Ei vielä kokemuksia kaupasta Spartoo.