Nelly

NLY-logo

Nelly.com on Pohjoismaiden johtava online-muotikauppa. Vai miltä kuulostaa yli 10 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja yli 300 uutuutta päivittäin?

Nellyn laaja ja laadukas valikoima koostuu ajankohtaisista tuotemerkeistä, uniikeista itsesuunnittelemistamme merkeistä sekä jännittävistä yhteistöistä kumppaneidemme kanssa.

Johtava muodin verkkokauppa

Nelly perustettiin vuonna 2004, visiona on olla johtava verkkokauppa muodin alalla tarjoamalla laajan valikoiman uusimpia suuntauksia nuorille ja ulospäin suuntautuville, muodista kiinnostuneille ihmisille. Tänä päivänä Nelly.comilla on asiakkaita ympäri Eurooppaa.

Meiltä löydät ajankohtaisia ja vakiintuneita suunnittelijoita kuten Malene Birger ja Ida Sjöstedt yhdistettynä terävien kansainvälisten tuotemerkkien kuten Jeffrey Campbellin ja River Islandin kanssa. Meiltä löydät myös yksilöllisesti suunniteltuja kausimallistoja omilta tuotemerkeiltämme kuten Notion 1.3, NLY Trend , NLY Shoes, Estradeur ja Wonderland sekä uusia ja jännittäviä yhteistöitä eri suunnittelijoiden kanssa.

Nellyn Outlet-osasto kannatta myös katsastaa aina kun vierailet sivustolla. Nellyn alennuskoodit kannattaa tietysti myös hyödyntää säästääksesi ostoksistasi.

www.nelly.fi →

Alennuskoodit

Ei alennuskoodeja voimassa.

Kokemuksia

Ei kokemuksia kaupasta Nelly. Oletko sinä tehnyt ostoksia kaupasta Nelly? Kirjoita kokemuksesi ja auta muita vierailijoita!